Coaching

 Mentale scan:

De door ons ontwikkelde DCT® Mentale Scan | '0'-meting en advies is een (preventief) instrument waarmee mensen én organisaties de mogelijkheid krijgen om tijdig inzicht te krijgen in de mentale gezondheid en helpt hiermee om mentaal verzuim te voorkomen! 
De DCT® Mentale Scan | '0'-meting en advies is een persoonlijk en mentaal reflectieonderzoek. Door middel van de bewezen DCT® methodiek krijgt de kandidaat, al reflecterend, inzicht in zijn of haar eigen mentale balans en heeft zowel de kandidaat als de organisatie na afloop een concrete ´0´-meting en professioneel advies in handen.

Mental coaching:

Onze Mental Coaching is bedoeld voor mensen die te maken hebben met mentale klachten en van daaruit een hulpvraag hebben. De coaching wordt op maat aangeboden voor directeuren, managers, leidinggevenden, medewerkers, uitkeringsgerechtigden en ieder ander die op zoek is naar mentale balans.
Voorbeelden van hulpvragen kunnen zijn: stress, rouwverwerking, motivatieproblemen, angsten of persoonlijke problemen etc.   

Personal coaching:

Onze Personal Coaching is bedoeld voor mensen die zich verder willen ontwikkelen en het beste uit zichzelf willen halen. Onze Personal Coach begeleidt je bij het bepalen van je persoonlijke doelen en de wegen die je daarvoor inslaat.
Voorbeelden hiervan zijn: teams inspireren en motiveren, praktische leidinggevende vaardigheden aanleren, balans behouden tussen werk en privé, leren keuzes maken en leren conflicten op te lossen.


Al onze programma’s worden op maat afgestemd met de cliënt. Wij streven ernaar om een intake gesprek binnen 10 dagen na de aanmelding plaats te laten vinden. Het begeleidingsplan volgt zo spoedig mogelijk na het intake gesprek. 

 

vorige pagina