Missie & Waarden
 

 

 Drive – The Care Company

Drive is een landelijk opererend interventiebedrijf gespecialiseerd in het persoonlijk coachen en trainen van mensen én organisaties op het mentale vlak. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist in het oplossen en voorkomen van mentaal verzuim, begeleiden medewerkers met een ontwikkelvraag en trainen (delen van) bedrijven met organisatie(verander-)vragen. 

Wij staan met onze specialistische dienstverlening klaar voor mensen én organisaties. Diensten als personal coaching, mental coaching en executive coaching maken, net als trainingen omtrent verandertrajecten, krimpscenario’s, cultuur verandertrajecten, boventalligheid, zelfsturende teams, de OR in haar kracht, ontwikkeltrajecten en detacheringen deel uit van ons dienstenaanbod.   

In 2013 is Drive overgenomen door Erik Schnock. Door deze overname heeft Drive, via haar zusterbedrijf APW Projecten de beschikking over outplacementadviseurs en arbeidsdeskundigen met jaren lange ervaring en een goed lokaal netwerk. Een samensmelting van expertises waarmee we onze opdrachtgevers en hun medewerkers nog beter van dienst kunnen zijn. 

Wij werken vanuit een missie en een aantal fundamentele waarden. Dit is het uitgangspunt voor de wijze waarop wij ons profileren.

In balans

Onze Missie:

“Wij ontwikkelen en bieden, op basis van individuele- en organisatiebehoeften, innovatieve maatwerk coach- en trainingsdiensten om het WELZIJN van individuen en organisaties te verbeteren."

Wij willen een goede werkgever zijn, die medewerkers in een professionele en collegiale omgeving ruimte biedt voor ontplooiing, initiatieven en verantwoordelijkheden. 

Onze Waarden:
Onze belangrijkste bedrijfswaarden bestaan uit vijf stevige pijlers en vormen tezamen onze naam:

Daadkracht     Resultaatgericht     Integer     Vertrouwen     Echt

 

Op basis van deze waarden streven wij naar; op vertrouwen gebaseerde; inspirerende en duurzame relaties met organisaties.

vorige pagina