Kandidaten
 Wanneer wordt er naar ons doorverwezen?


Een verwijzing vindt op verschillende manieren plaats: indien u inzicht wilt krijgen in uw eigen mentale balans, indien u mentale klachten ervaart (bijvoorbeeld: lusteloosheid, spanningen, irritatie) en/of indien u uzelf wil ontwikkelen. In alle gevallen dient de desbetreffende opdrachtgever ons een Aanmeldingsformulier te sturen alvorens er een persoonlijk intakegesprek plaatsvindt.

Wat kunt u verwachten?

U krijgt bij ons op maat gesneden dienstverlening! Met behulp van de DCT®  - methode wordt u efficiënt gecoacht op de verschillende aspecten die nauwgezet aansluiten bij uw werk- en/of privésituatie. Ons coachtraject kenmerkt zich door het feit dat alles kan en mag wat het door u gestelde doel dient. Pragmatisme en een flexibele aanpak voeren de boventoon vandaar dat de coaching sessies qua tijd en nuance niet gelimiteerd zijn! Met DCT® Coaching wordt uw subjectieve belevingswereld systematisch in kaart gebracht waardoor u, uw situatie kunt beoordelen alsof u een buitenstaander bent en juist daardoor effectiever beslissingen kunt nemen.

Hoe werken wij?

Onze coaches maken géén gebruik van een (medisch) ziektemodel en/of strikt vastgesteld protocol. Er is een fundamenteel geloof in uw mogelijkheden. Niet het symptoom maar U staat centraal. Vanaf de intake wordt uw eigen verantwoordelijkheid belangrijk gevonden. Doel is het opheffen van de groeistagnatie. De coach is er voor u zodat u weer in het proces van persoonlijke groei komt.

Hoe snel kunt u bij ons terecht?

Ná ontvangst van het aanmeldingsformulier nemen wij binnen maximaal 10 werkdagen persoonlijk contact met u op om het intakegesprek te plannen en af te nemen. De locatie van het intakegesprek plant u in overleg met uw persoonlijke DRIVE-coach. Wilt u het gesprek liever thuis, op het werk of op een andere locatie? Uw wens staat bij ons centraal!


vorige pagina